Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

SUDOKU iskolai bajnokság (frissített)

E-mail Nyomtatás PDF
Image2008. november 10-én az alsó tagozatosok, 12-én pedig a felső tagozatosok számára SUDOKU bajnokságot rendeztünk. Óriási volt az érdeklődés a gyerekek körében. Az iskolai forduló szervezői Horváthné Berta Éva és Sólyom Istvánné voltak. A javításban részt vettek a kollégák is. A megyei fordulót decemberben tartjuk.
Módosítás dátuma: 2008. november 21. péntek, 13:25 Bővebben...
 

Fantasztikus versenyeredmények

E-mail Nyomtatás PDF
Image2008. november 6-án tartották a Bolyai matematikai csapatverseny megyei fordulójának eredményhirdetését, ahová évfolyamonként a megye legjobb 6 csapata kapott meghívást. Ezen a matematikaversenyen 3-8. évfolyamosok 4 fős csapatban versenyeznek tesztes és "kidolgozós" feladatokkal. A veszprémi Kossuth iskola tanulói várakozáson felül teljesítettek! A következő eredmények születtek:
Módosítás dátuma: 2008. november 06. csütörtök, 23:49 Bővebben...
 

A legeredményesebb iskolák

E-mail Nyomtatás PDF

Image2008. november 5-én a Simonyi iskola aulájában díjazta Veszprém város vezetése a tavalyi tanulmányi versenyeredmények alapján a legeredményesebb versenyzőket és felkészítőiket. Iskolánkból Szabó Réka, Vida Péter, Juhász Zoltán, Janku Flóra, Nagy Kartal és Horváth Rudolf és felkészítőik kaptak jutalmat.

Kiemelték, hogy a város összes általános és középiskolája közül 5 volt a legeredményesebb és ezek között ott szerepel a KOSSUTH ISKOLA.

Módosítás dátuma: 2008. november 05. szerda, 22:39
 

Királyi nyavalya

E-mail Nyomtatás PDF
Osztályunk tanulója Kolarics Juhász Mia, nagypapája Sóly polgármestere. Tőle kaptunk meghívást egy nagyon nemes és megtisztelő alkalomra. Sóly testvértelepülése Kisbacon, Benedek Elek szülőfaluja. Vendégségbe érkeztek Székelyföldről gyerekek, kísérőik "cimborálni".
Módosítás dátuma: 2008. november 05. szerda, 09:21 Bővebben...
 

Háziversenyek

E-mail Nyomtatás PDF
Ügyességi versenyElkezdődtek a "Ki miben tehetséges?" versenyek fordulói az alsó tagozaton. Ennek keretében focibajnokságot, hullahopp, ugrálókötél, kerékpáros ügyességi és pingpong versenyeket szerveztünk. Óriási népszerűségnek örvendtek ezek a versenyek, több, mint 200-an vettek részt rajta összesen.Smile A következő eredmények születtek:
Módosítás dátuma: 2008. október 22. szerda, 09:44 Bővebben...
 

Sítábor részletesen

E-mail Nyomtatás PDF

ImageTisztelt Szülők, Diákok, Hozzátartozók!

Idén is lesz tél, így sítábor is. Cool
A tábor helye: Oberdrauburg (Ausztria).
Időpontja: 2009. február 1-6-ig (6 nap/5 éjszaka).
Elhelyezés: Hotel Post *** 2-3-4 ágyas WC-s, zuhanyzós, televíziós szobákban.

Módosítás dátuma: 2008. október 06. hétfő, 12:11 Bővebben...
 

Tájékoztatás a megye iskoláinak

E-mail Nyomtatás PDF
A Varga Tamás matematikaverseny nevezési díját az országos szervező (Hétvezér Általános Iskola, Székesfehérvár) számlaszámára kell befizetni. Ez a szám a Hétvezér iskola honlapján megtalálható jelentkezési lapról tudható meg. 
Módosítás dátuma: 2008. október 03. péntek, 09:10
 


274. oldal / 283