Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Tankönyvek megvásárlása

E-mail Nyomtatás PDF

Az idei évtől megváltozott a tankönyvek rendelése és terjesztése. A KELLO (Könyvtárellátó Nonprofit Kft.) vállalta magára ezt a feladatot. Már felmértük és összegyűjtöttük a megrendeléseket, amit rögzítettem a KELLO rendszerében.

A szülők LAKCÍMRE kapják majd meg a tankönyv befizetéséről szóló csekket július hónapban, amit postán lehet feladni. Ennek a csekknek a bemutatásával lehet a gyermek számára a központilag összeállított tankönyvcsomagot átvenni az évnyitón, amit 2013. szeptember 1-jén 17 órakor tartunk.

A pótrendelésre augusztus 20-tól szeptember 5-ig van lehetőség. Utalvánnyal nem lehet fizetni a tankönyveket.

A köznevelési törvény 46. § (5) bekezdése rendelkezik arról, hogy a 2013/2014. tanévben az első évfolyamra beiratkozott minden tanuló számára a tankönyvek térítésmentesen álljanak rendelkezésre. A tartós tankönyvek az iskola tulajdonát képezik, melyeket tanév végén az iskola könyvtárának le kell adni. Ezekbe a tankönyvekbe beleírni nem lehet.

Amennyiben a szülők szeretnék a tankönyveket megtartani, lehetőség nyílik megvásárlásukra. Ennek módja a következő: a Könyvtárellátó Kft. (KELLO) egy publikus webáruházat hozott létre, melynek elérhetősége: www.webshop.kello.hu

Ezen a felületen a felső tagozatos normatív támogatásra jogosult tanulók is megvásárolhatják azokat a tartós tankönyveket, melyeket egyébként szeptemberben az iskola könyvtárából kölcsönöznének.

Ha bármilyen változás lépne életbe, akkor arról itt a honlapon értesítést küldünk.

Port Márta tankönyvfelelős

Módosítás dátuma: 2013. június 28. péntek, 18:35  

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 490
Tartalom : 1400
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 2825357