Veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskola

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nemzetközi birkózósiker

E-mail Nyomtatás PDF
{jgxtimg src:=[http://www.kossuthiskola.hu/images/stories/cikkhez/szlovakia1.jpg] width:=[128]}

Nemzetközi sikerek birkózásban

Három ország tíz csapatának részvételével zajlott le a hétvégén Szlovákiában, a Hódossy Zoltán szabadfogású birkózó emlékverseny, amelyen hazánkat a Veszprémi CENTRUM Sport Egyesület birkózói képviselték.
Kattintson a képre a nagyításhoz!

A hat korosztály számára kiírt versenyen kimondottan erős mezőny jött össze, hiszen a házigazda szlovákok több súlycsoportban is nemzeti bajnokaikat nevezték.

A Strandbirkózó OB előtt ez volt az utolsó és egyben legnehezebb megmérettetésünk – mondta el Túri Péter edző. Az erős mezőny ellenére szépen szerepeltek a fiúk, különösen, hogy ez volt valamennyiük számára az első külföldi verseny.

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy valamennyi versenyzőnk pontszerző helyen végzett, így összesítésben tíz egyesületből a negyedik helyen zárt csapatunk, Dunaszerdahely, Kassa és Vitkovice együttesei mögött.

Az eredmények:

  1. hely: Krebsz Kolos 59 kg (Szilágyi Iskola)

  2. hely: Krebsz Martin +50 kg (Dózsa Iskola)

  3. hely: Balázs Levente 27 kg (Kossuth Iskola)

Jákói Márk 42 kg (Kossuth Iskola)


A nyári szünidőben sem pihennek birkózóink, hiszen heti három edzéssel készülnek a szombaton kezdődő Strandbirkózó OB futamaira, majd július végén kezdetét veszi az alapozó időszak.

Birkózó szakosztályunk várja a sportolni vágyó fiatalokat 5-21 éves korig. Edzéseinket a Kossuth Iskolában tartjuk minden kedden-csütörtökön 16 órától és szombatonként 11 órától, amelyen a fiatalok az önvédelmi alapoktól a versenysportig, igényeiknek megfelelően kapnak képzéseket. Ifjú tagjainkat üdvözlő ajándékkal várjuk!

Módosítás dátuma: 2010. június 24. csütörtök, 23:29  

Alapítványunk

Köszönjük, ha adója 1%-át a
Kossuth Iskoláért Alapítvány
javára ajánlja fel!

Részletek...

Statisztika

Tagok : 7320
Tartalom : 2067
Webcímek : 41
Tartalom találatai : 6848971